Зошто ние?

  • Изберете нè заради нашата репутација за извонредност. Во овие 5 години изградивме име за квалитет и доверба.
  • Clean House ви нуди широк спектар на услуги од областа на хигиената. Гарантираме врвен квалитет, потполна сигурност и дискреција од страна на нашите вработени.

Не го губете Вашето драгоцено време и енергија, не размислувајте за хигиената, доверете ни се и искористете ги услугите кои ги нуди Clean House.

Најчесто поставувани прашања

Многу од нашите клиенти имаат прашања во врска со нашите професионални услуги.

Еве само неколку од најчесто поставуваните прашања

Прашања и Одговори

Колку е цената?

Тоа зависи од големината на вашиот простор, и што се сакате да биде исчистено

Како до прво чистење на мојот дом?

За почеток договараме термин во кој член од нашиот тим доаѓа во Вашиот дом. Го разгледуваме просторот кој сакате да се исчисти, естимираме цена и време потребно да се исчисти и закажуваме термин за чистење

Дали нудите попусти за поголеми простории?

Да, сите наши редовни клиенти добиваат попусти

Што ако не сум задоволен од Вашата услуга?

Можете да не контактирате во рок од 24 часа, Нашиот тим ќе се погрижи да ги задоволи вашите желби и барања