За нашата компанија

Повеќе од 5 години постоење

– Нашата компанија е основана 2016 година на чело со г-ѓа Елисавета Прчева.

– Активни сме 24/7 за на нашите клиенти.

– Нашиот  тим се состои од 15 целосно обучени вработени

– Секој од нашите вработени поминува низ темелен процес на скрининг, и е обучен за специфични услуги за чистење дома. Ова обезбедува висококвалитетна услуга секој пат.

–  Нудиме попусти  на нашите редовни клиенти и секогаш сме отворени за нови клиенти.

–  Цените ги одредуваме според големината на просторот и што се треба да се исчисти во него (немаме фиксна цена).

Нашата Мисија

Нашата мисија е да понудиме врвен квалитет и да го подигнеме нивото на националниот пазар во обезбедувањето услуги за чистење и хигиена, испорачувајќи доверливи, квалитетни и ефективни решенија.

Нашата Визија

Да ја прошириме нашата дејност и да ги нудиме нашите услуги низ цела Македонија.

“The objective of cleaning is not just to clean, but to feel happiness living within that environment” – Marie Kondo

Контакт

За Clean House

Успешни во она што го работиме веќе 5 години

CLEAN HOUSE  е  Компанија предводник во поставување на стандарди за услугите од областа на професионално чистење, одржување на хигиена и дезинфекција. Првенствено создадена да ги покрие зголемените потреби на пазарот, како и да воведе иновации и конкурентност во оваа дејност, со единствена цел подобрување на квалитетот на услугите и зголемување на задоволството на клиентите.

Нашето вредно управување и етика на работа се од клучно значење за деловната филозофија на компанијата за чистење, и е клучна за обезбедување постојани квалитетни услуги за чистење. Ние се гордееме што го правиме нашето управување одговорно пред клиентот, преку директен пристап и интеракција.