Контактирајте Не

Канцеларија

Контакт

Адреса
ул. Димитар Влахов бр.6
Гевгелија 1480, Македонија
Мобилен Телефон 24/7
+389 78 225 605
Работно Време
Понеделник-Петок: 08:00 – 16:00
Сабота: 08:00 – 12:00
Недела: неработен
Социјални Медиуми

Пишете Ни

    Вашата Порака е успешно пратена!

    Проблеми при праќање, Ве молиме обидете се повторно.