Знаеме што Ви недостасува

СЛОБОДНО ВРЕМЕ

Професионално чистење

Одржување на хигиена и дезинфекција

Гарантираме врвен квалитет

за услугите што ги нудиме

1
2
4

Чистотата е она по што сме препознатливи!

Информации за Clean House

Со задоволство Ви ја претставуваме понудата за чистење и одржување на хигиена во деловни и станбени простории

Оваа понуда ја потенцира способноста и искуството на Clean House во однос на барањата на клиентите.  Нашите клучни членови на тимот заедно носат богатство на искуство во чистење и одржување на хигиена на  станбени и деловни простории на голем број институции.
Тимот на вработени го сочинуваат стручни и професионални кадри, обучени и квалификувани за било каква работа од областа на хигиената, како и менаџерски тим составен врз основа на наша интерна систематизација.

Clean House ви нуди широк спектар на услуги од областа на хигиената. Вршејќи ги услугите гарантираме:

  • Врвен квалитет во нашите услуги
  • Потполна сигурност и Дискреција од страна на нашите вработени
  • Брзина, Ефикасност, Достапност
  • Професионалност и Флексибилност да се прилагодиме на потребите на клиентот

Како работиме?

Не го губете Вашето драгоцено време и енергија, не размислувајте за хигиената, доверете ни се и искористете ги услугите кои ги нуди Clean House.

Побарајте нè, и нашиот тим за кратко време, Вашиот простор ќе го направи беспрекорно чист.

За сите видови проблеми и недоразбирања реагираме на време, секогаш сме достапни за Вас. Се прилагодуваме кон Вашите побарувања. Ги реализираме Вашите желби. Успешни сме, ефективни, ефикасни и веруваме во квалитетот што го нудиме.

1

Исконтактирајте не што е можно побрзо

Закажуваме соодветен термин, во кој го разгледуваме и просторот кој треба да се исчисти

2

Закажуваме соодветен термин

Го договараме денот – часот, естимираме време потребно да се заврши услугата и одредуваме цена

3

Оставете го чистењето и грижата на Нас

Уверете се во квалитетот и професионалноста што ја нудиме, Вашиот простор да изгледа беспрекорно чист

Зошто клиентите не одбираат токму нас?

Експерти сме

Работата си ја вршиме секогаш на време , никогаш не доцниме и професионално го завршуваме нашиот дел

Посветени сме

Ние сме професионалци во нашата работа, посветени сме целосно кон нашите клиенти и правиме се според нивните потреби

Следиме иновации

Ги следиме највисоките стандарди и постојано се подобруваме во нашата деловна активност

Ажурни сме 24/7

Активни сме 24/7 за нашите клиенти, како и за соработка со нови клиенти

Факти за кои се гордееме

Кои се нашите вредности?